Rätt bil för just din bilsemester

 

Det är härligt att sätta sig i bilen för att åka iväg på semester. Det finns många fördelar med att ta bilen på resan: friheten, att du alltid har en plats att vara på och att du inte behöva oroa dig för att bli smittad av corona. För en riktigt lyckad semester bör du köpa bil utifrån dina semesterdrömmar.

Köp rätt bil

Vilken bil som är rätt för just dig är naturligtvis individuellt, men det finns några saker som alltid är smarta att utgå från när du ska köpa bil: säkerhet, komfort och att bilen verkligen ger dig det lilla extra. Du ska gilla din bil. Genom att satsa på en kvalitetsbil som BMW, Volvo eller Audi kan du köpa en bättre begagnad bil och ändå få väldigt mycket för pengarna. Antingen en större familjebil eller en snygg cab. Du hittar alla modeller till bra pris på BMW hos Holmgrens bil, som har allt från rejäla SUV:ar till bra familjebilar och sköna sportmodeller.

Semestra i Sverige

Om du ska semestra i Sverige med bil är det smart att köpa en bil med bra markfrigång, särskilt om du vill kunna ta dig ut i naturen. Det finns så mycket att upptäcka i Sverige, särskilt om du tar dig från de stora vägarna. Mysiga sjöar, skärgård, lång kust och så fjällen.

Spontansemester

Gillar du att kunna göra roliga och spontana resor? Jobbet är klart på fredag, du sätter dig i bilen och ser var du hamnar? Då är det smart att ha rejält bagageutrymme, så att du kan lämna viss packning som tält och sovsäck i bilen. Det är härligt att göra spontanresor, inte bara på sommaren, utan året om.

Skidsemester

Brukar du åka till stugan eller upp till fjällen vintertid? Då är det klokt att satsa på fyrhjulsdrift så att du både klarar branta backar, mycket snö och is. Ska du på skidsemester vill du också få plats med både skidor, varma kläder och skor. För vintersemestern är det klokt att satsa på en säker och rejäl bil som slukar mycket bagage, som en BMW X5 eller en BMW X1.

 
 
 
 
 
 

Resmål runt om i världen!