Hyr ett förråd inför långresan

 

Ska du ut på en längre resa? Ett problem är vad du ska göra av din bostad och dina möbler. Om du ska göra en längre tur kan du magasinera dina saker så behöver du inte behålla en dyr lägenhet som kräver hyra varje månad. Förutom att du också är så mycket friare att stanna borta så länge du vill.

Hyr ett förråd

För oss som älskar att resa är resandet en viktig del av vår livsstil. Vi är många som drömmer om att göra en riktigt lång resa, en jorden runt-resa och få stanna borta i flera månader, kanske ett år. Idag finns det rent av personer som väljer att leva som digitala nomader, som inte har en fast punkt i tillvaron, utan reser världen över och arbetar på samma gång. Eftersom många resenärer också har bloggar och det finns stora möjligheter att tjäna pengar när de ut och reser, så kan det vara skönt att ha friheten att återvända när de vill – istället för att behöva tänka på en lägenhet eller jobb i Sverige. Ett smart sätt att ta hand om dina saker under din resa är genom att hyra ett magasin. Det kostar inte mycket per månad och du kan vara ute så länge som du vill. Då vet du att dina saker är förvarade på ett tryggt sätt. Du kan hyra förråd i Mölndal hos Prinsens Lager som erbjuder magasinering över hela Sverige.

Mer frihet

Under din långresa har du hela ”livet” i ditt bagage. Det är en särskild känsla. Samtidigt är det ändå klokt att inte sälja alla dina saker innan du reser från Sverige. Även om det ”bara” handlar om en soffa, en säng, ett skrivbord, en bokhylla, kökssaker och lite annat, så har dina saker både ett affektionsvärde och ett ekonomiskt värde. Det kostar att köpa allt som ett hushåll behöver när du väl kommer hem. Så du kommer att spara in tusenlappar på att magasinera det du redan har. Då kan du packa ryggsäcken eller resväskan med allt vad du behöver för själva resan. Har du vandrarkängor kan du fatta ett gott beslut: ska du ta med dem eller ska du lämna dem hemma? Detsamma gäller kläder och olika saker som du har. Om du har ett eget förråd till ditt förfogande kan du också köpa saker under själva resan. Du har kanske sytt upp ett par sidenklänningar i Thailand eller hittat ett spjut som du verkligen vill ha som minne. Då kan du skicka hem det och be en förälder eller vän att hämta ut paketet och lägga sakerna i ditt förråd.

 
 
 
 
 
 

Resmål runt om i världen!